Günyazı İlkokulu

Vizyon: Öğrencileri; ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bir orta öğretim kurumuna giren, bilim ve teknolojinin farkında olan, değişim ve gelişmelere açık, milli ve manevi değerlerimizi yaşayan ve yaşatan, kendine güvenen, katılımcı, öğrenmeye istekli, sorgulayan, toplumda etkili ve nitelikli, çağdaş, demokrat fertler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceri kazanmalarını, Gelişen teknolojiyi izleyip, kullanabilmelerini, Bilgili, becerikli, kendine güvenen kişiler olmalarını, Yaşadığı çevre ve toplumla iyi ve olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını, Olaylara çok yönlü, ön yargısız ve tarafsız bakabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanında, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın kişiler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e twinning -ALGORİTMA´TEMATİK - DOĞANIN RENKLERİ

WEB - https://gunyaziilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Günyazı Mahallesi, İnan Okul Meydanı No/2 Antakya/HATAY

Öğretim Şekli :Normal ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Günyazı Mahallesi ANTAKYA/HATAY

Adres - Günyazı Mahallesi, İnan Okul Meydanı No/2 Antakya/HATAY

Ulaşım Kooperatif(Dolmuş) ve Halk otobüsü

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0 km.